Obědové menu

Week Special

PHAD PHED KIAOW WAN KENG(a: )hothot

RESTOVANÉ KACHNÍ PRSÍČKA NA ZELENÉM CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM, DLOUHÝMI ZELENÝMI FAZOLKAMI, HOUBAMI SHIITAKE A THAJSKOU BAZALKOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE

279 Kč

Obědové menu

Pondělí – Pátek, od 11:00 do 15:00 hodin

LUNCH polévka 49 Kč (29 Kč s Lunch Menu)
LUNCH 1 119 Kč
LUNCH 2 139 Kč
LUNCH 3 159 Kč

K obědu káva pouze za 35 Kč / 1.4 €

Sobotní a nedělní menu

Sobota – Neděle, od 12:00 do 16:00 hodin

Tříchodové degustační menu – ochutnávka několika jídel
Od 12:00 do 16:00 hodin – 399,- Kč / 16.3 €

14. 10. Pondělí

Polévka

PÓRKOVÝ KRÉM S ČESNEKOVO-SÝROVÝMI KRUTÓNY(a: 1,3,7,9,12)

Lunch 1

BRAMBOROVÉ GNOCCHI S HŘÍBKOVOU SMETANOVOU OMÁČKOU A PARMEZÁNEM(a: 1,3,7,9)

Lunch 2

KRŮTÍ STEAK S BAZALKOU A ŠALOTKOVO-BRAMBOROVOU KAŠÍ(a: 7,9)glutenfreeglutenfree

Lunch 3

ČERVENÉ CURRY S KUŘECÍM MASEM, BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A JASMÍNOVOU RÝŽÍ(a: 2,4)

15. 10. Úterý

Polévka

PIKANTNÍ KUŘECÍ POLÉVKA S KOKOSOVÝM MLÉKEM A ČERSTVÝM ZÁZVOREM(a: 4,9)

Lunch 1

SMAŽENÉ VAJEČNÉ NUDLE SE ZELENINOU, ČESNEKEM A KORIANDREM(a: 1,3,4,6,11,14)

Lunch 2

ZELENÉ KUŘECÍ CURRY S CHERRY RAJČÁTKY A JASMÍNOVOU RÝŽÍ(a: 2,4)

Lunch 3

HOVĚZÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ SE ŽAMPIONY, ZELENINOU A BRAMBOREM(a: 9,12)glutenfreeglutenfree

16. 10. Středa

Polévka

BROKOLICOVÝ KRÉM SE ZAKYSANOU SMETANOU(a: 7,9,12)glutenfreeglutenfree

Lunch 1

SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU, TATARSKÁ OMÁČKA(a: 1,3,7)

Lunch 2

RAJČATOVÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM, BEŠAMELEM, OREGANEM A PARMEZÁNEM(a: 1,,7,9)

Lunch 3

MATSAMAN CURRY S VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ(a: 2,4)

17. 10. Čtvrtek

Polévka

ZELENINOVÝ KRÉM S PEČENOU ŘEPOU A BYLINKAMI(a: 9,12)vegveg

Lunch 1

SMAŽENÁ RÝŽE SE ZELENINOU, SÓJOVÝMI KLÍČKY A DRCENÝMI ARAŠÍDY(a: 1,2,34,5,6,8,9)

Lunch 2

ŽLUTÉ CURRY SE ZELENINOU, ANANASEM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ(a: 2,4)glutenfreeglutenfree

Lunch 3

KUŘECÍ PALIČKY S CITRONEM, BYLINKOVOU NÁDIVKOU, VAŘENÉ BRAMBORY(a: 1,3,7,9)

Zítřejší menu: 18. 10. Pátek

Polévka

CUKETOVÝ KRÉM S BAZALKOU(a: 7,9,12)vegvegglutenfreeglutenfree

Lunch 1

TAGLIATELE S ČESNEKEM, LIŠKAMI, PETRŽELKOU A PARMEZÁNEM(a: 1,3,7)

Lunch 2

PEČENÁ PIKANTNÍ KUŘECÍ PRSÍČKA, TYMIÁNOVÉ BRAMBORY(a: 7,9)

Lunch 3

PANANG CURRY S HOVĚZÍM MASEM, LIMETKOVÝM LÍSTKEM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ(a: 2,4)

19. 10. Sobota & 20. 10. Neděle

1. chod

VÝBĚR THAJSKÝCH PŘEDKRMŮ(a: 2,4)

2. chod

HOVĚZÍ MASO NA ZELENÉM CURRY S DLOUHÝMI ZELENÝMI FAZOLKAMI, KOKOSOVÝM MLÉKEM, SLADKOU BAZALKOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ(a: 2,4)

3. chod

PUDING ZE ZELENÉ TAPIOKY S KOKOSOVÝM MLÉKEM A PITAHAYOU(a: 9)vegveg

Back to Top
Rezervace stolu