Obědové menu

Week Special

NAM TOK NEUA(a: )hothot

THAJSKÝ SALÁT Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S MÁTOU, KORIANDREM, OKURKOU, RAJČETEM, PAPRIKOU, ŘAPÍKATÝM CELEREM, CHILLI, LIMETKOU A RÝŽOVÝM PUDREM

279 Kč

Obědové menu

Pondělí – Pátek, od 11:00 do 15:00 hodin

LUNCH polévka 49 Kč (29 Kč s Lunch Menu)
LUNCH 1 119 Kč
LUNCH 2 139 Kč
LUNCH 3 159 Kč

K obědu káva pouze za 35 Kč / 1.4 €

Sobotní a nedělní menu

Sobota – Neděle, od 12:00 do 16:00 hodin

Tříchodové degustační menu – ochutnávka několika jídel
Od 12:00 do 16:00 hodin – 399,- Kč / 16.3 €

Lunch menu na další týden ještě nebylo stanoveno

10. 6. Pondělí

Polévka

KAROTKOVÝ KRÉM S ČESNEKEM A FENYKLEM

Lunch 1

FUSILLI S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, ČESNEKEM, SMETANOVOU A MOZZARELLOU

Lunch 2

RUKOLOVÝ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, KOZÍM SÝREM BALSAMIKOVÝ DRESINK

Lunch 3

ŽLUTÉ CURRY S KUŘECÍMI PRSÍČKY A BAMBUSOVÝMI VÝHONKY, JASMÍNOVÁ RÝŽE

11. 6. Úterý

Polévka

HRÁŠKOVÝ KRÉM S ČERSTVOU MÁTOU A KRUTÓNY

Lunch 1

SMAŽENÉ VAJEČNÉ NUDLE SE ZELENINOU, ČESNEKEM A ÚSTŘICOVOU OMÁČKOU

Lunch 2

PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY NA MÁSLE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM

Lunch 3

MATSAMAN CURRY S VEPŘOVÝM MASEM A ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE

12. 6. Středa

Polévka

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI, CIZRNOU A KORIANDREM

Lunch 1

SMAŽENÁ RÝŽE SE ZELENINOU, HOUBAMI SHIITAKE A VEJCEM

Lunch 2

ZELENÉ CURRY S KUŘECÍMI PRSÍČKY A THAJSKOU BAZALKOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE

Lunch 3

PEČENÝ STEAK Z LOSOSA S KAROTKOVO-BRAMBOROVOU KAŠÍ A ŠPENÁTOVOU OMÁČKOU

13. 6. Čtvrtek

Polévka

KRÉM Z ČERVENÉ ŘEPY S BÍLÝM JOGURTEM

Lunch 1

KRÉMOVÉ RISOTTO SE ŽAMPIONY NA BÍLÉM VÍNĚ A TYMIÁNU

Lunch 2

RAJČATOVÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM, BEŠAMELEM A PARMEZÁNEM

Lunch 3

ČERVENÉ CURRY S KUŘECÍM MASEM, BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A JASMÍNOVOU RÝŽÍ

14. 6. Pátek

Polévka

KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM

Lunch 1

LINGUINE SE SUŠENÝMI RAJČATY, PINOVÝMI OŘÍŠKY, RUKOLOU A PARMAZÁNEM

Lunch 2

KUŘECÍ ROLKA PLNĚNÁ SÝREM S MEDOVO-HOŘČIČNOU OMÁČKOU A BRAMBOROVOU KAŠÍ

Lunch 3

DUŠENÉ HOVĚZÍ MASO V DOMÁCÍ CURRY OMÁČCE RENDANG, JASMÍNOVÁ RÝŽE

15. 6. Sobota & 16. 6. Neděle

1. chod

VARIETY OF THAI APPETIZERS

2. chod

KUŘECÍ ŠPÍZY MARINOVANÉ V CITRONOVÉ TRÁVĚ A CHILLI, PODÁVANÉ S ARAŠÍDOVOU OMÁČKOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ

3. chod

SWEET BLACK STICKY RICE WITH THAI MANGO AND COCONUT COULIS

Back to Top
Rezervace stolu