Obědové menu

Week Special

PHAD KEE MAO KAIextraextra

THAJSKÉ RÝŽOVÉ NUDLE SE SEKANÝM KUŘECÍM MASEM, ČESNEKEM, CHILLI, DLOUHÝMI ZELENÝMI FAZOLEMI, THAJSKOU BAZALKOU, SÓJOVOU A ÚSTŘICOVOU OMÁČKOU

235 Kč

Obědové menu

Pondělí – Pátek, od 11:00 do 15:00 hodin

LUNCH polévka 49 Kč (35 Kč s Lunch Menu)
LUNCH 1 139 Kč
LUNCH 2 159 Kč

K obědu káva pouze za 35 Kč / 1.4 €

Sobotní a nedělní menu

Sobota – Neděle, od 12:00 do 16:00 hodin

Tříchodové degustační menu – ochutnávka několika jídel
Od 12:00 do 16:00 hodin – 399,- Kč / 16.3 €

17. 2. Pondělí

Polévka

HRÁŠKOVÝ KRÉM S PRAŽENOU SLANINOU(a: 6,7,9)glutenfreeglutenfree

Lunch 1

KUŘECÍ ŠPÍZ SE ZELENINOU, ŽAMPIONY A HOISIN OMÁČKOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU(a: 2,4,6,7,9,14)glutenfreeglutenfree

Lunch 2

PANANG CURRY SE ZELENINOU, HOUBAMI SHIITAKE A TOFU, JASMÍNOVÁ RÝŽE(a: 2,4,6,9,4)glutenfreeglutenfree

18. 2. Úterý

Polévka

THAJSKÝ KACHNÍ VÝVAR SE ZELENINOU, VAJEČNÝMI NUDLEMI A KORIANDREM(a: 1,2,3,4,6,9,14)

Lunch 1

PEČENÉ CUKETY, PLNĚNÉ ČOČKOU A MRKVÍ, ŽAMPIONOVÁ OMÁČKA(a: 2,4,6,7,9,11)glutenfreeglutenfree

Lunch 2

NA WOKU RESTOVANÉ TYGŘÍ KREVETY S ČERVENÝM CURRY, JARNÍ CIBULKOU A LIMETKOVÝM LÍSTKEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE(a: 2,4,14)glutenfreeglutenfree

19. 2. Středa

Polévka

ČOČKOVÁ POLÉVKA S CURRY, MRKVÍ A MÁSLOVÝM JABLKEM(a: 7,9)glutenfreeglutenfree

Lunch 1

HOVĚZÍ RAGÚ NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÉ PYRÉ, SMAŽENÝ CELEROVÝ CHIPS(a: 7,9,11)glutenfreeglutenfree

Lunch 2

ŽLUTÉ CURRY S KACHNÍMI PRSÍČKY, DÝNÍ A THAJSKOU BAZALKOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE(a: 1,2,4,6,14)

20. 2. Čtvrtek

Polévka

ZELNÁ POLÉVKA S RAJČATY A KLOBÁSOU(a: 1,6,9,11)

Lunch 1

ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S PARMAZÁNOVOU OMÁČKOU A MÁTOVÝM PESTEM(a: 1,3,7,9,11)

Lunch 2

PEČENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO, MARINOVANÉ V LIMETKOVÉ ŠŤÁVĚ S CITRÓNOVOU TRÁVOU, RESTOVANÁ ZELENINA S ÚSTŘICOVOU OMÁČKOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE(a: 1,2,4,6,9,14)

21. 2. Pátek

Polévka

DÝŇOVÝ KRÉM S ŘAPÍKATÝM CELEREM A DÝŇOVÝMI SEMÍNKY(a: 7,9,11)

Lunch 1

SMAŽENÁ RÝŽE SE ZELENINOU, VEJCEM, ČESNEKEM A KORIANDREM(a: 2,3,4,6,14)glutenfreeglutenfree

Lunch 2

MATSAMAN CURRY S HOVĚZÍM MASEM, BRAMBORY A THAJSKOU BAZALKOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE(a: 1,2,4,6,8,14)

22. 2. Sobota & 23. 2. Neděle

1. chod

VARIACE THAJSKÝCH PŘEDKRMŮ(a: 1,2,3,4,6,7,11,14)

2. chod

NA WOKU RESTOVANÉ VAJEČNÉ NUDLE S KACHNÍMI PRSÍČKY, MATSAMAN CURRY, JARNÍ CIBULKOU, CHILLI A KORIANDREM(a: 1,2,3,4,6,7,11,14)

3. chod

NADÝCHANÝ VAJEČNÝ KOLÁČ S KONDENZOVANÝM MLÉKEM A KARAMELEM(a: 1,3,7)

Back to Top
Rezervace stolu